vineri, 9 mai 2008

Good Doggie

Piata Revolutiei, monumentul Teapa. Un caine a fost foarte cuminte si s-a lasat pozat... ingrijorator de cuminte as putea spune. :D





3 comentarii:

  1. Phew.. la limita, mai era putin si trebuia sa ma duc cu o pagina in urma pt ca am ramas restant la comentarii :0). So.. you've been busy. Bun. Catelul e mortal. Sper ca nu si =Left("mortal",4). Cam linistit totusi. Cea mai tare e a 2-a, mai ales cu urechea lasata si cu cealalta data pe spate. Foarte simpatic. In prima pare taiat de la jumatate.. Ultima e iar foarte misto. I-ai dat iar Fornetti pt ca a stat la pozat. Sau ti-au luat-o altii inainte si din cauza asta era asa... "linistit"?

    RăspundețiȘtergere
  2. cutul e foarte simpatic! mici probleme de orizont...se cam scurg cladirile in unele cadre :) (sa le vezi pe'ale mele cat de inclinate sunt!)

    RăspundețiȘtergere
  3. Era pur si simplu linistit. Toti care treceau se amuzau teribil cand ne vedeau "calare" pe sarmanul caine. La sfarsit l-am batut prieteneste pe crestetul capului in semn de multumire insa nici atunci nu a reactionat. :)
    Cladirile, da... am vazut si eu ca se cam scurg, probabil pt ca eram atat de absorbita de cutu (si implicit de incadrarea lui) incat nu mai aveam ochi si pt altceva. ;))

    RăspundețiȘtergere