duminică, 10 februarie 2008

Rustic

De multa vreme imi doream sa ajung sa pozez intr-o zona rustica. Iata ca nu demult visul mi s-a implinit. Imaginile de mai sus sunt din Secaria, o comuna de langa Comarnic, un colt de lume prafuit, dar plin de frumusete si liniste, unde natura e altfel, oamenii sunt altfel, timpul trece altfel. Totul e altfel.
















2 comentarii:

  1. Pai..am ramas fara cuvinte. Nici nu stiam ce artista imi mananca zilele :0). Sunt deosebite. Foarte reusita atmosfera surprinsa. Culorile sunt foarte bine alese. Greu de facut un top. Dar, luandu-mi inima in dinti, as zice ca prima mi-a placut cel mai mult. E extraordinara. Urmatoarea ar fi a 15-a, cea cu catelul care se uita dupa..umar. Bine surprins momentul. Si pe locul 3 ar fi cea cu oile. Criminale :0). Stiu ca imi zisesei de atunci ca ai bagat aparatul prin gard sa le faci poza, dar n-am crezut ca sunt atat de mortale.
    Oricum o sa te iau la intrebari referitor la cum le-ai photoshopuit, respectiv coreluit.
    Buna treaba skittles

    RăspundețiȘtergere
  2. :) Tx. Am incercat pe cat am putut sa redau atmosfera asa cum am simtit-o acolo. Initial am vrut sa le pun in ordine cronologica, dar apoi le-am amestecat. Prima e si preferata mea. Oile cred ca sunt pereche... chipesul din stanga cred ca e masculul, iar tanara din dreapta femela. :)
    Cat despre a 15-a... catelul avea o chifla de la spring time in bot, pe care i-am dat-o eu in schimbul unei poze. :)

    RăspundețiȘtergere